Livrarea incadou!

Reducere de 10% pentru curățarea pernelor la comenzi de minim 5 bucăți.

Produsele Amway pentru curățenie și igienă sunt disponibile cu livrare la domiciliu!

/
Prestige Cleaning / Curatarea chimica a plapumelor

Curatarea chimica a plapumelor

Curatare chimica a plapumelor si pledurilor in Moldova.

Ce este o pled? Daca luam traducerea literala din engleza – aceasta este o esarfa mare de lina. Initial, pledul a fost folosit ca imbracaminte exterioara in sezonul rece sau utilizat ca o patura de drum. Astazi, cel mai des pledul este folosit ca o coperta pentru canapea sau ca o plapuma de pat. De aceea curatare chimica a plapumelor in Chisinau – este un serviciu foarte responsabil, procesul caruia trebuie sa fie indeplinit maximal de des, pentru a nu se expune la riscul de infectare a diferitelor boli transmise prin picaturile de aer si care sunt capabile sa se acumuleze cu praf si sa se aseze pe produs!

Curatare chimica pledurilor in Moldova este un serviciu disponibil pentru toti. Daca pledul Dvs. preferat s-a murdarit, are un miros neplacut sau si-a pierdut luciu initial, atunci trebuie sa ne contactati. La domiciliu, multi oameni folosesc produse chimice standarde care sunt disponibile in supermarketuri si folosesc o perie de haine obisnuita, dar acest lucru nu este de ajuns! Acelasi lucru se va intampla daca cineva decide sa faca curatare chimica a covoarelor in Chisinau sau curatare chimica a pernelor in Moldova.

Curatare chimica in Chisinau profesionala – este utilizarea materialelor speciale, produselor chimice certificate in Europa, de asemenea si multi ani de practica de restaurarea articolelor textile.

Daca va decideti pentru de a comanda curatare chimica a plapumelor in Moldova – inseamna ca doriti sa vedeti calitatea serviciilor, testata cu timp. Lucrand cu pleduri, le impartim clar in doua tabere: din materiale naturale si din cele sintetice. Lucram cu cei naturale umai usor, folosind apa la temperatura camerei si, in unele cazuri chiar si apa rece. Dar cu pleduri sintetice lucrarea va fi mai complicata, deoarece este usor sa sparge structura tesaturii, dar nu vrem sa framantam in fata clientului.

Este foarte usor de a comanda curatare chimica pledurilor in Chisinau, deoarece pentru aceasta va trebui sa apelati numerele indicate pe site-ul nostru. Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o curatare la un moment dat, atunci fiti mai indraznet – Noi vom rezolva totul! Manager-consultantul va va raspunde la toate intrebarile referitoare la curatare chimica pledului dvs. favorit, care va servi mai mult timp.