(+373) 611 11 735 ежедневно с 8:00 до 17:00

Despre noi

Prestige Cleaning – Servicii de curatare chimica in Moldova.

 

Curatare chimica in Chisinau Prestige Cleaning – este serviciul de inalta calitate. Noi lucram si ne dezvoltam pentru clientii nostri iubiti, pentru oameni care sunt foarte ocupati. Noi apreciem clientii nostri si dorim cu adevarat sa le oferim servicii de calitate buna.

Ale noastre servicii de curatare chimica in Chisinau sunt incluse in lista liderilor pe piata. Noi suntem lideri si in volum, si in calitate, si cel mai importat – in cautarea clientelor noi. Oferim servicii de curatare a produselor textile, din pielea si din blana. Lucram cu paturi din toate tesaturile, cu perne si plapume. Zilnic si in fiecare ora crestem nivelul profesional si extindem gama de servicii.

Din prima zi a activitatii noastre, lucram in conformare cu toate standardele internationale de calitate, atit in domeniul service-ului, cit si in furnizarea de servicii, ce reprezinta calitatea europeana.

Aplicam si folosim zilnic tehnologii avansate din SUA, practicind lucrul cu substante chimice care au trecut certificarea europeana. De aceea, de a comanda servicii de curatare chimica in Moldova – nu este acum ceva ca o minune sau o inovatie, pe care am putut visa anterior in filmele. Curatarea chimica moderna este o realitate si disponibilitate pentru toti locuitorii tarii noastre frumoase.

De a comanda servicii de curatare chimica in Chisinau, care sunt foarte solicitate, fiind ca clientii nostri se intorc la noi din nou si din nou. De aceea, noi am inceput sa dezvoltam serviciul nostru propriu de livrare. Echipa noastra considera ca in acest mod oferim clientilor nostri minute aditionale de bucurie si fericire. Angajatii nostri trec un stagiu obligatoriu, invata de la colegii lor europeni si castiga experienta, ceea ce permite in mod natural sa ne dezvoltam mai departe si sa imbunatatim nivelul serviciilor oferite.

Sunati la numerele de telefon, care sunt indicate pe site, lasati cererele online si noi vom face curatarea chimica a lucrului vostru preferat in cel mai scurt timp. Veti obtine rezultatul mai presus de toate asteptarile Dvs. Va asteptam! Sunati-ne!