Livrarea incadou!

Reducere de 10% pentru curățarea pernelor la comenzi de minim 5 bucăți.

Produsele Amway pentru curățenie și igienă sunt disponibile cu livrare la domiciliu!

/
Prestige Cleaning / Curatarea chimica a covoarelor

Curatarea chimica a covoarelor

Curatare chimica a covoarelor in Chisinau cu livrarea la domiciliu!

 

A apărut murdărie pe covor sau pe acoperirea covorului? Dar v-ati hotarat cu curaj sa va curatati singur? Va vom raspunde cu toata responsabilitatea – fara substante chimice speciale care sunt sigure pentru sanatatea umana, sau si echipamentul necesar va fi foarte greu de facut tot lucru.

Curatare chimica a covoarelor este un serviciu de inalta calificare care necesita abilitati, practici si cunostinte adecvate. Va recomandam insistent sa incredintati acest proces numai la profesionisti. Insa, cea mai moderna curatare chimica in Chisinau este un serviciu solicitat, dar cu toate acestea, exista foarte putini experti reali in acest domeniu de afaceri. De aceea, cu mare placere, vom putea sa veni cu totul necesar la casa voastra, la biroul sau la orice alt obiect.

Utilizand detergenti eficienti si non-periculosi, certificati in Europa, curatarea chimica a covoarelor in Moldova devine ca o ocupatie sigura, chiar si pentru persoanele cu alergii. Nu va veti face griji in timpul curatarii, chiar daca in casa exista un copil sau un animal domestic, cu cerintele proprii fata de lumea din jur. Profesionistii nostri vor selecta cu usurinta substantele chimice potrivite pe baza structurii covorului sau pe acoperirea covorului. Daca aveti probleme cu alte lucrari, puteti face o comanda pentru curatare chimica pledurilor in Chisinau sau pentru curatare chimica a pernelor de pene in Moldova.

Principala noastra regula in colaborarea cu clientii este – Curatarea chimica ieftina si de inalta calitate!

Intelegerea maxima si satisfactia eficienta a clientilor va asigura ca data viitoare veti veni la noi din nou. Exista posibilitatea, ca voi recomandati-va de a comanda curatare chimica a covoarelor in Chisinau de la noi prietenului vostru, rudelor, oamenelor cunoscuti sau chiar vecinului apropiat. Apelati numerele de telefon care sunt listate pe site si managerul nostru consultant va raspunde la toate intrebarile legate de comanda curatarii chimice a covorului dvs. preferat de casa. Totul se va face rapid si calitativ, deoarece de a comanda curatare chimica a covoarelor in Moldova – este foarte usor!

Curatarea chimica si spalarea covoarelor

Noi prestam servicii de curatare chimica calitativa si sigura, spalare a covoarelor in Chisinau, curatam toate tipurile de covoare.

Costul curatarii chimice este determinat de suprafata, tipul materialului, cat si de metoda de fabricare a covorului. Termenul de curatare – de la 3 pana la 5 zile.