Livrarea incadou!

Reducere de 10% pentru curățarea pernelor la comenzi de minim 5 bucăți.

Produsele Amway pentru curățenie și igienă sunt disponibile cu livrare la domiciliu!

/
Prestige Cleaning / Dezinfectarea împotriva acarienilor și overlock

Dezinfectarea împotriva acarienilor și overlock

Ca și o companie de curățare chimică, oferim următoarele servicii de dezinfecție împotriva acarienilor, pentru covoare, plăpumi și perne în Chișinău:

  1. Evaluare a stării: Echipa noastră va efectua o evaluare profesională a stării covoarelor, plăpumilor și pernelor dumneavoastră, pentru a determina prezența acarienilor și necesitatea de a-i dezinfesta.
  2. Dezinfecție: Utilizăm metode și substanțe chimice speciale pentru a proteja eficient spațiul dumneavoastră de acarieni și pentru a preveni reproducerea lor ulterioară. Dezinfecția se efectuează cu ajutorul echipamentelor profesionale și este riguros controlată de către specialiștii noștri experimentați.
  3. Finisaj cu o margine (overlock) pentru covoare: Oferim, de asemenea, serviciul de finisare cu o margine pentru covoare, pentru a le completa și pentru a le face să arate mai estetic. Echipa noastră utilizează echipamente specializate și materiale de înaltă calitate pentru a garanta că covorul dumneavoastră va fi durabil și rezistent.
  4. Garanție de calitate: Garantăm calitatea serviciilor noastre și ne străduim să asigurăm satisfacția deplină a clienților noștri. Dacă aveți întrebări sau probleme, echipa noastră este întotdeauna pregătită să ajute și să ofere suportul necesar.

Compania noastră utilizează doar cele mai eficiente și sigure metode de dezinfecție, pentru a proteja siguranța clienților noștri și a animalelor lor de companie. De asemenea, lucrăm cu substanțe chimice ecologice, pentru a reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Suntem pregătiți să oferim servicii de dezinfecție împotriva acarienilor pentru covoare, plăpumi și perne, atât în mediul casnic, cât și în spațiile de birouri. Oferim programe de lucru flexibile, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și pentru a se potrivi cu programul lor.

În plus, suntem pregătiți să oferim clienților noștri sfaturi privind îngrijirea covoarelor, plăpumilor și pernelor, pentru a-i ajuta să păstreze aceste obiecte în stare bună de funcționare timp de mulți ani.

Finisarea cu o margine (overlock) pentru covoare în Moldova este un proces prin care marginea covorului este cusută într-un mod special, pentru a-l proteja împotriva dezagregării și a destrămării fibrelor. Acest proces conferă covorului un aspect mai estetic și îmbunătățește durabilitatea și rezistența sa.

Finisarea cu o margine (overlock) pentru covoare se realizează cu ajutorul echipamentelor specializate și a materialelor de înaltă calitate, cum ar fi ace rezistente și cârlige puternice. Echipa noastră de specialiști experimentați efectuează procesul de finisare cu o margine (overlock) pentru covoare într-un mod profesionist și de înaltă calitate, pentru a asigura durabilitatea și siguranța covorului dumneavoastră.

Putem efectua finisarea cu o margine (overlock) pentru covoare de diferite dimensiuni și forme, inclusiv pentru covoare rotunde și dreptunghiulare. De asemenea, putem oferi diferite opțiuni de finisare a marginii, pentru a se potrivi preferințelor și stilului interior al clienților noștri.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a obține o evaluare gratuită. Suntem pregătiți să vă ajutăm să protejați casa sau biroul dumneavoastră împotriva acarienilor și să îmbunătățiți calitatea aerului în interiorul spațiului.