Curățarea chimică a covoarelor cu transport la fabrică.

Curățăm toate tipurile de covoare în Moldova.

Detalii

Curatare chimica a plapumelor si pledurilor

Curatare chimica a plapumelor si pledurilor La comenzi de la 500 de lei, primiți cupoane de reducere în valoare de 50, 70 și 100 de lei pentru următoarea comandă.

Detalii

Curatarea pernelor din pene si sintepon

Curățarea pernelor cu filtrarea penelor de 3 ori, cu schimbarea la pernă nouă.

Detalii

Dezinfectarea împotriva acarienilor și overlock

Dezinfectarea împotriva acarienilor și overlock. Prețul este de 5 lei pe metru pătrat.

Curatarea carucioarelor pentru copii

Curatarea carucioarelor pentru copii

/

Avantajele noastre

Lasati o cerere online sau prin telefon

Va consultam, organizam colectarea articolelor murdare intre orele 8 si 17.

Vom prelua hainele la ora stabilită

Vom ajunge la ora stabilită de la 8 pina 17 si vom prelua cererea.

Curatam, calcam si impachetam.

Curatam, indepartam petele, calcam si impachetam.

Vom livra înapoi la timpul stabilit

Livram comanda intre orele 8 si 17 in orice zi. Plata la primire.

Servicii

Curatarea chimica a covoarelor, plapumelor si a pernelor in Chisinau.

Compania Prestige Cleaning lucreaza pe piata serviciilor de curatarea chimica in Moldova nu in primul an si de aceea noi stim cum sa facem nu numai un client multumit de rezultatul dat, dar si cunoscutii si prietenii lui, care el va aduce pe noi. Pentru noi cuvintul curatarea chimica – asta nu este doar sfera activitatiilor noastre, acesta a devenit un lucru mare de viata noastra! Astfel, noi facem lumea mai curata, mai buna, si prin urmare mai pozitiva.

A noastra curatarea chimica in Chisinau lucreaza cu succes intr-un dintre cele mai cautate lucrarile ale consumului national. Noi furnizam cea mai completa gama de servicii la cel mai inalt si profesional nivel, pentru acoperi toate segmentele de aceasta piata. Noi oferim serviciile noastre atit pentru clientii corporativi, cit si pentru clienti individuali. Curatarea chimica in Moldova este cea ami moderna, deoarece avem cel mai bun echipament. Noi utilizam doar cele mai avansate tehnologii si solutii, folosim substante chimice, care nu sunt toxice pentru oameni. Ele au fost testate si au certificate, care au fost aprobate de cele mai recunoscute institutii din Europa.

Una dintre directii noastre principale este curatarea chimica a covoarelor in Chisinau, deoarece consumatorul particular are in acest serviciu cea mai mare cerere in aceasta directie. Acesta este un fel de proces complex, deoarece din cauza unei greseli, totul se poate fi distrus. Dar nu va faceti griji, avem experienta suficienta si cunostintele pentru a determina corect compozitia covorului si a alege agentul de curatare potrivit.

O alta directie a devenit curatarea chimica a pernelor in Moldova, pe care o dezvoltam cu succes datorita cererii in lumea moderna. Costul pernelor de inalta calitate este ridicat si pentru a creste durata de viata lor, noi facem totul de a proteja ele impotriva insectelor daunatoare si a altor alergeni care tind sa se acumuleze in astfel de produse. Avem si un serviciu special – curatarea chimica a plapumelor in Chisinau, pentru ca pe baza companiei noastre Prestige Cleaning aceasta este si curatare chimica express si datorita cunostintelor mari ale afacerii, chiar si o alta comanda de urgenta va fi finalizata la timp.

Noi colaboram activ in furnizarea serviciilor noastre la hotele complexe, companii de catering, sali de concerte si centre de odihna. De aceea in prezent baza de clientilor nostri creste mai departe. Bazat de asta, noi nu temem sa luam comenzi mari, care ne va permite sa ne dezvoltam nu numai profesional, cat si de a ridica calitatita tuturor serviciilor in fiecare zi. Prin urmare, ne pozitionam ca unul dintre liderii de piata in acest segment de servicii, deoarece avem o calitate excelenta, comenze de volum mare si ne concentram pe clientii noi.

Sunati la numerele de telefon, care sunt indicate pe site, lasati cererele online si noi vom face curatarea chimica a lucrului vostru preferat in cel mai scurt timp. Veti obtine rezultatul mai presus de toate asteptarile Dvs. Va asteptam! Sunati-ne!